Александър Томов дава пресконференция на стадион "Българска армия". Той потвърди новината на БЛИЦ, че Стойчо Младенов се завръща в ЦСКА.

"До 10 дни Стойчо Младенов се връща в ЦСКА. Няма да коментирам на какъв пост. Треньорското ръководство е това, което е. Не може да има гавра с треньор по този начин. Треньорите са определени - Галин Иванов, неговите колеги помощници и Сашо Борисов. Не искаме ЦСКА да бъде предаван отвътре", заяви Томов.

"Гаврата със Стойчо Младенов беше преднамерена. Мълчал съм, мислейки, че това е личностен конфликт. Връщам се, за да спра този опит ЦСКА да бъде погребан отново. Знам, че тези хора не са сами", добави Томов.

"Аз обичам Стойчо, той е мой другар. Не трябваше да се подвежда по тази атака. Това беше фронт. Бяхме отбор, защитих го, изпокарвайки се с тези инвеститори. Подаде си оставката без да ми се обади, но го разбирам на каква атака е бил подложен. Знам и на каква атака е бил продложен презди мача с Локомотив София. Атаката срещу него се пренася и върху отбора. Ако Манджуков обича ЦСКА, защо публично го ругае, не може ли да го направи на скрито. Искам да кажа на тези инвеститори - няма да ви мине номера, Стойчо Младенов се връща. Това е моето извинение към него. "

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015