ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пирин (Гоце Делчев) издигна кандидатурата на Димитър Бербатов за поста президент на Българския футболен съюз на предстоящия конгрес на 15 март. 

Решението е взето от Управителния съвет на четвъртодивизионния тим на заседание, а протоколът и документите са внесени днес в деловодството на централата, съобщиха за БТА от клуба.

Cтановището на Пирин (Гоце Делчев) е подписано от председателя на Управата Андон Смилянов в съответствие с клубния Устав, а също така Смилянов има право да упълномощи трето лице да внесе документите.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Пирин (Гоце Делчев) е на първо място в областната група "Места" на благоевградска област и се бори за завръщане в Трета лига. Клубът е известен със създаването на редица значими фигури в историята на българския футбол - Димитър Макриев, Димчо Беляков, Петър Занев, Саид Ибраимов, Георги Пашов, блатята Илко и Димитър Пиргови, както и настоящия национален вратар на България и ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

Освен Димитър Бербатов, като кандидати за поста президент на БФС вече се заявиха актуалният изпълняващ длъжността Михаил Касабов, издигнат от Славия, техническият директор Георги Иванов, издигнат от Добруджа, както и Манол Иванов и Георги Градев, който твърди, че в битката се намесва и Гошо Гинчев. Намерение да участва в изборите имат също така президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски и бившият защитник Илиян Стоянов - Коловати.

Кандидати за президент на БФС могат да бъдат издигани до 29 февруари. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!