Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

От ТВ7 официално обявиха, че ще излъчват директно битката за шампионската титла между Лудогорец и ЦСКА. Телевизията използва финансовите неуредици между БНТ и Валентин Михов и взе правата и за решителния двубой, който е в сряда на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. Заради огромния зрителски интерес срещата ще започне в праймтайма - 20:00 часа.

Това е втора промяна на началния час на мача, който ще реши титлата в "А" група. Първоначално Лудогорец и ЦСКА трябваше да стартира от 16:00 часа, когато са останалите двубои от 30-ия кръг. След това от БФС обявиха, че срещата се пренасрочва за 17:45, но в крайна сметка ще се играе още по-късно - от 20 часа.

Студиото ще започне в 19:30 часа, като ТВ7 ще предава докрай събитията от Разград - връчването на титлата, интервюта с герои и загубили. Така за първи път ще бъде изпробвано новото супер луксозно осветление на "Лудогорец Арена", в което ръководството на разградския клуб  инвестира над 1 милион лева. Специалистите са категорични, че стадионът на Лудогорец разполага с най-модерното осветление в България в момента и отговаря на изискванията на УЕФА да приема международни мачове.

Преди сблъсъка ЦСКА води с 2 точки на Лудогорец и при равенство ще си гарантира титлата. Домакините пък ги устройва единствено победата.

В сряда ТВ7 ще предава директно още два мача от последния кръг: Литекс - Локомотив (Пловдив) и "Левски" - Светкавица, в които ще се реши битката за Лига Европа. Те са от 16:00 часа и ще бъдат излъчени в пряко комбинирано предаване.