Селекционерът на българския национален отбор Ивайло Петев финтира журналистите, очакващи го на Летище София. Тимът ни се завърна от Истанбул, където вчера претърпя унизителна загуба с 0:4 от Турция в контрола.

Нашата делегация се прибра с час закъснение от предварителния план, но треньорът е напуснал аерогарата без да мине през „кордона“ от репортери, предаде Гонг. Пред микрофоните застанаха само Владимир Гаджев и Илиян Мицански, които изразиха желание да спечелят три точки срещу Малта, за да се реваншират на феновете.

„Какво ново да кажа? Не сме спрели да играем, но направихме грешки, от които те се възползваха и мачът приключи при 3:0. Не е несериозно отношението, а бързо ни вкараха трите гола и е нормално да пречупим, обясни Гаджев. - Мачът с Малта ще е коренно различен, ще се надяваме да си вкараме положенията.”

„Как се говори? Трудно. Първото полувреме изиграхме по един начин, а второто по друг. Въпреки че на полувремето бяхме сигурни, че можем да спечелим този мач. Не си спомням някой в националния отбор да е играл несериозно. Доста хора ни гледат и се стремим да се представим на ниво. Като ни вкарат 3 гола за 7-8 минути, хората, които са играли футбол, знаят какво означава това. Става трудно да се играе след това. 4:0 е срамна загуба. Всеки от нас знае колко са ни силите и всеки гледа реално на нещата”, заяви Мицански.

Нашата група "Н" за европейските квалификации