ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Изключително сериозни мерки за сигурност са предприели в Разград, където в 20:30 часа стартира първата среща между Лудогорец и Партизан от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще бъде предаван директно по ТВ7.
 
Българската полиция със сигурност ще има доста работа с лудите фенове на Партизан, които ще изпълнят до краен предел сектора за гостуващата агитка. На "Лудогорец Арена" се очакват над 500 фенове, които да подкрепят гостите. Сред тях ще има цесекари, както и привърженици на Стяуа.

В опазването на агитката от Сърбия ще се включат и спецченгета от главна дирекция "Националния полиция". Те ще поемат сърбите още от границата и ще ги ескортират. Става въпрос за шест автобуса. До границата ултрасите ще бъдат конвоирани от сръбски спецченгета, от където ще ги поемат родните полицаи. Все пак още 25 униформени от Сърбия ще продължат с "гробарите".

Освен тези с шестте автобуса още 300 пристигнаха вчера във Варна с чартър. Очакват се да дойдат и сръбски туристи от плажовете ни. По информация на полицията повечето от феновете, които ще дойдат на мача, са с досиета. Двубоят е определян като високо рисков. Най-много привърженици на Партизан в Разград ще има от фракциите "Гробари", "Антироми" и "Алкатраз".