Станислав Ангелов-Пелето ще остане на работа в "Левски". Това обяви новият силен човек на "Герена" Георги Иванов. Гонзо уточни, че все още не е уточнено каква точно ще бъде длъжността на Ангелов, който снощи изигра последния си мач със синия екип.

"Благодарни сме на Станислав Ангелов за това, което направи в "Левски". Той остава на работа в клуба, но в момента уточняваме неговата позиция", сподели Гонзо след като положи цветя на могилката пред 22-а гимназия. Днес "сините" празнуват 100-годишен юбилей и се събраха на мястото, на което е основан клуба.

"За мен е чест и отговорност да съм начело на "Левски. Трябва да бъдем обединени и това, което се случи вчера, беше много хубаво. Наско Сираков е човек, който е постигнал изключително много като футболист и ръководител. С Даниел Боримиров сме били приятели и съотборници, но в живота се случва всякакви неща", сподели още Иванов.

"В следващите месеци трябва да направим сплотен отбор. Ще залагаме на млади футболисти и българи плюс двама-трима класни чужденци. Трябва да обърнем внимание на школата. Имам идея кой да я ръководи, но ще съобщим, когато всичко е готово. На този етап не мога да кажа кой ще бъде треньорът на "Левски". Знам, че закъсняваме, но ситуацията е такава. Чакаме мача на Ивайло Петев в Кипър да мине и тогава ще разговаряме с него. Не е правилно да го изкарват сигурен треньор на "Левски", защото сме имали само няколко повърхностни разговора", завърши директорът на "Левски".