Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

"Левски" си върна футболист, който беше преотстъпен в друг клуб. Става въпрос за вратаря Ивайло Василев, пазил в няколко мача за Септември (Симитли). Стражът отново тренира със "сините", след като е решил да си тръгне от закъсалия в "Б" група тим. Положението в Симитли не е никак розово и Василев смята, че няма нужда да остава повече там. Септември е сигурен изпадащ от "Б" група, въпреки че до края на първенството има още кръгове.

22-годишният Василев стартира сезона като резерва на Пламен Илиев в "Левски", но след привличането на Михаил Иванов от "Ботев" (Враца), Ивайло стана ненужен на "Герена" и ръководството реши да го преотстъпи в друг отбор. Сега обаче беглецът от ЦСКА отново е при "сините", с които ще тренира, но е малко вероятно Николай Митов да разчита на услугите му, тъй като има на разположение Пламен Илиев и Михаил Иванов.

През есента Василев пази в някои от мачовете на "сините" за Купата на България, както и в двубоя с Лудогорец в Разград, за който Пламен Илиев беше наказан. На "Лудогорец Арена" "Левски" отстъпи с 1:2.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ