Тазвечерният двубой между Лудогорец и Стяуа за влизане в групите на Шампионската лига ще създаде неудобства на столичани. Двубоят е от 21:45 часа, а на разградските "орли" е нужна победа с два гола разлика заради загубата с 0:1 в първия мач.
 
На Националния стадион "Васил Левски" се очакват около 30 хиляди фена, заради което от 8:00 часа днес се налагат някои ограничения за движението и паркирането на автомобили в района на стадиона.
 
Забрана за влизане, престой и паркиране влиза в сила и от 17.45 часа до приключване на футболната среща на моста пред стадиона, и от 19.30 часа до приключване на мача на ул. "Гурко" между бул. "Евлоги Георгиев" и бул. "Васил Левски".

От 19.00 часа до приключване на футболната среща на 27 август, при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се ограничава влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: - ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; - бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; - бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 21.00 часа на 27-и август до приключване на мача маршрутът на автобусна линия №75 се ограничава до Военна академия.

Забранява се предлагането и продажбата на алкохолни напитки от 8.00 часа на 27-и до 03.00 часа на 28-и в границите на спортната зона. Зрители, употребили алкохол, няма да бъдат допускани до спортното съоръжение. Ще бъде забранено и внасянето на чадъри, парфюми, дезодоранти и всякакъв вид бутилки.

Шампионска лига - сезон 2014/15
БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите