Братя левскари, всичко вече е ясно - Батковият  "Левски"  уверено крачи към "Б" група. Трета поредна  година без титла и купа, аут от Европа - всичко това ще ни се види нищо, ако агонията с натресения ни от Чорни адвокат продължава. На тоя фон не са важни Гонзо, Монзо, фалшиви гелосеняци и обикновени мошеници. Важно е всички ние да разберем простия факт: пак става дума за пари. За много пари!
Истината е следната: Батков (т.e. Чорни) иска да се продаде колкото може по-скъпо на бъдещите собственици. Определил си е цена - 32 милиона евро! (Хитричко е оформил всички разходи през годините като заеми, дадени от негови фирми към клуба, а е прибрал приходите.)
Бъдещите собственици по никакъв начин няма да дадат толкова пари на някакъв си адвокат-тарикат. И са прави - освен всичко казано по-горе за Батковите хитринки, "Левски" в това си състояние просто не струва толкова.
Батков обаче се е запънал като магаре на мост. Той  няма друг изход - никакъв бизнес не му върви вече, а трябва да се отчете на бащицата в Тел Авив, пък и за себе си да гушне нещичко.
Бъдещите собственици  прекрасно разбират, че с всеки изминал ден цената на Батковия "Левски" пада...и ето ти три поредни загуби, титла на куково лято, евротурнири нанай...
Докато адвокатът клекне!
През това време обаче "Левски" ще изпадне в "Б" група.
А честта на отбора на народа?! А синята публика?!
Вълци ги  яли.
Боли ли ви от истината, братя мои левскари?
И мен ме боли, но това е положението...

Пламен Каменов/БЛИЦ