Борислав Михайлов, който подаде оставка вчера като президент на БФС, е повече от категоричен в решението си. Пред свои близки Боби заявил, че няма връщане назад, разбра БЛИЦ.

Легендарният вратар на националния отбор е имал разговор и с някои от членовете на Изпълкома. И пред тях той обявил, че щом е подал оставка, значи е преосмислил достатъчно трезво цялата ситуация.

Част от подчинените му се опитали да го разубедят, твърдейки, че на предстоящия Изпълком няма да приемат молбата му за напускане. Боби обаче ги отрязал с думите: „Какво разглеждане, какво разубеждаване. Всичко приключи, приятели!”.

Наши информатори добавиха, че вчера събитията са се променяли със страшна сила не за часове, а за минути.

Сутринта правителството официално обяви, че иска оставката на Боби. Малко след това той твърдял, че няма да подава такава и даже нареди свикването на Изпълкома в петък. След три-четири часа обаче Михайлов шокира обкръжението си, след като официално обяви, че се оттегля от горещия стол на БФС.

„Явно нещо се е случило в периода между първото и второто му изявление пред служителите във футболния съюз. Какво обаче е станало, можем само да гадаем”, коментират в спортните среди./БЛИЦ СПОРТ
Winbet - победата е емоция! (18+)