ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Съдията Стефан Спасов се размина без наказание, след като цяла България разбра, че е ял и пил с хора от Лудогорец. Преди дни на бял свят се появи скандален видеоклип, показващ Пастата и асистентите му на една маса с представители на разградския клуб след победата им с 3:1 над Черноморец през пролетта. Двубоят беше скандален, като се наложи полицаи да усмиряват разгневилият се треньор на гостите Димитър Димитров. Херо скочи на Стефан Спасов, който подпря Лудогорец, а за капак след това съдията седна на една маса с Пламен Гетов, който е шеф на ДЮШ на клуба от Разград.

Съдийската комисия заседава днес, но не наказа Пастата. Въпреки това Никола Джугански и компания обявиха, че са взети мерки случаи като този със софрата в Разград да не се повтарят. На реферите вече е забранено да сядат на една маса с хора от клубовете.

"Надяваме се този случай да не се повтори", заяви шефът на реферите Никола Джугански.

Решението на Съдийската комисия по случая със софрата в Разград:

Съдийската комисия не толерира неформалните контакти на съдиите с представители на футболни клубове и осъжда решението на бригадата на Стефан Спасов за оставане на вечеря след футболната среща от 28-ия кръг на първенството на „А“ ФГ от сезон 2011-2012 Лудогорец – Черноморец. В тази връзка Съдийската комисия на Българския Футболен съюз реши с днешна дата – 04.12.2012 г., да забрани на всички съдии от професионалния футбол приемането на покани за срещи под какъвто и да е предлог с представители на футболните клубове преди и след ръководените от тях футболни срещи.