Фенове на Левски се възхитиха от представянето на тима в снощното дерби с Лудогорец, въпреки загубата с 1:2. Привържениците от Сектор "Б" написаха следното във "Фейсбук":

"Изводът след вчерашния мач е, че Левски игра добре и беше домакин в Разград. Левски излезе да се надиграва с Лудогорец и го направи успешно....  Снощният мач дава надежди, че имаме реален шанс да отстраним Лудогорец за Купата и да играем финал. 

Мачът е след месец, а Левски само ще става по-силен. Затова, още отсега си пишете сряда, 13 април, като почивен ден, защото всички трябва да сме в Разград за първи 1/2-финал за Купата на България. Синя окупация!

А на Мъри трябва да се вдигне паметник на "Герена" за всичко, което прави! Със селекция без пари, но с много внимателно подбиране на необходимите играчи и с много труд на тренировъчното игрище, Левски чувствително скъсява игровата дистанция с двата водещи и прескъпи отбори, а нашият състав е все още толкова млад и пълен с потенциал.

Но за да може Мъри напълно да покаже на какво е способен, трябва да спечелим най-важната битка - тази за финансовата стабилност и оцеляването на клуба. Кампанията "Левски е вечен" стартира повече от успешно, но това не трябва да ни успокоява и да дадем задна с подкрепата си. Напротив. Предстои столично дерби с Локомотив (София) в събота на "Геренa" и ние трябва да сме масово на стадиона. 

Натискайте и виртуалните билети. Време е веднъж завинаги да изплуваме от тази финансова бъркотия и да излезем по-силни отпреди. А все повече има какво да гледаме и на терена.

Всички зад Левски!".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

 

Изводът след вчерашния мач е, че Левски игра добре и беше домакин в Разград! Левски излезна да се надиграва с Лудогорец...

Публикувахте от СЕКТОР Б в Понеделник, 14 март 2022 г.