Привържениците на "Левски" са доволни от добре свършената работа, след като успяха да унижат Ивайло Петев и да го съблекат гол до кръста на "Герена". Запалянковците категорично обявиха, че не искат бившия наставник на Лудогорец за треньор на любимия си отбор, тъй като бил "чорбар". На страницата на Националния клуб на привържениците на "Левски" се появи интересен текст, уточнявайки, че се цитира мнението на един от присъствалите на скандалната пресконференция на "Герена". Феновете доволно потриват ръце, изтъквайки, че за 5 минути са показали как проблемите могат да се решават бързо и кардинално.

Целият текст, публикуван на страницата на Националния клуб на привържениците на "Левски" във "Фейсбук":

"НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ!!!
Всички ръководители на нашия клуб, до един и през глава се надпреварват да анализират и заклеймяват случилото се на "Герена". Едни вече се вайкат, че на видиш ли такъв срам и резил нямало никъде по света. Да, така е - безспорно няма, а да отпадаш от Иртиш и да се молиш да биеш мъртъвците от Локо (Сф) с нередовен гол в 90 мин. това не е срамно, нали? Да имаш изиграни двайсетина мача, в които да си победил колоса Пирин (Гоце Делчев) или уникалния Нефтохимик - и това не е срамно. Да си на прага на 100-годишнината си, а да не си сигурен дали даже и ще си в първата седмица в класирането - и това не е срамно. Ама на, видите ли много било срамно, че си показал вратата на един меко-казано недоказан тренер - е това вече е голям срам... Мда, ама било по нецивилизован начин, ама не било по европейски, ама незнам си какво, а за това в каква ситуация е нашия клуб - ни дума, ни вопъл, ни стон! И естествено май виновни ще се окажем ние! ОБАЧЕ - НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ!!!

Защото от доста време насам (около 5 г.) за пръв път група хора взе нещата в свои ръце и буквално за 5 минути ПОКАЗА на цяла България, че проблемите могат са решават бързо и кардинално. За останалите, които по една или друга причина си намират някакви си техни доводи да заклеймяват случилото се като крайно или недостойно или нецивилизовано, за тях оставям радостта от ИГРАТА НА ОТБОРА, достойните и цивилизовани действия на цялото спортно-техническо ръководство, на тях пожелавам още дълги години водещото им изречение сутрин пред огледалото да бъде - "..е на тея нема да им стъпим повече". Аз обаче не съм като тях и никога не искам да бъда. Аз сутрин се поглеждам в огледалото и казвам - И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ! И затова не искам повече да чакам, не искам повече някой да ми приказва щуротии и не искам да БЕЗДЕЙСТВАМ. Ако обичаш ЛЕВСКИ - не се колебай, а действай. ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ! НЯМА ДА СЕ ПЛАШИШ - ОБИЧАЙ ЛЕВСКИ!!!"

УТРОТО Е ПО-МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА.