Бразилецът Паулиньо и Мартин Райнов са сред футболистите, които подготвят бягство от Левски заради безпаричието. Както БЛИЦ вече съобщи, няколко играчи от тима на Петър Хубчев са подали официални писма, в които уведомяват ръководството на "сините", че ще разтрогнат договорите си, ако не получат дължимите им вече по три заплати. 

Паулиньо и Райнов са предприели тези мерки, информира Канал 3, добавяйки, че и трима, които по-рядко влизат в плановете на Хубчев, са сторили същото. Това са Деян Лозев, Насиру Мохамед и Франко Мазурек.

Ръководството на "сините" има срок до 15 май да се разплати с петимата играчи, в противен случай, те ще разтрогнат по вина на клуба. Към Паулиньо има сериозен интерес и Левски е на път да изпусне не малко приходи от трансферна сума. Същото важи и за Райнов, към когото са се огледали клубове от Турция.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

По-рано днес стана ясно и името на първия играч, напуснал Левски - Нуно Рейш, който до последно отказваше да си намали заплатата. Договорът му е разтрогнат по взаимно съгласие. 

Вероятността още от основните играчи да решат да напуснат не е малка, ако в касата на клуба не влязат свежи приходи.

Припомняме, че преди часове изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че той, спортният директор Ивайло Петков, треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще подадат оставки на 13 май, когато приключи извънредното положение в България.