Футболистите на "Левски" сериозно бяха сплашени преди днешната тренировка. Заниманието започна близо половин час по-късно от предвиденото, а причината беше появата на "Герена" на Иво Тонев. Изпълнителният директор влетя в съблекалнята и чете дълго конско на играчите, които този уикенд паднаха с 0:2 от "Ботев" (Пловдив) и благодарение на издънката на Лудогорец - 0:0 с Берое, изостават само на 2 точки от разградчани.

БЛИЦ разбра, че афектираният Тонев е поставил ултиматум на "сините". Не само футболистите, а и щабът на Илиан Илиев ще бъде сериозно глобен, ако в сряда не победи Литекс и не измие срама от случилото се в Пловдив.

"Ако не биете за Купата на България, ще ви се случат много лоши неща. С някои дори ще се разделяме", заплашил Тонев и стъписал "сините", които се били свили в съблекалнята и слушали разпоредбите и заканите на силния човек на "Герена".

В сряда от 18:00 часа "Левски" ще домакинства на Литекс в първи мач от 1/4-финалите за Купата на България. Дисциплинарната комисия към БФС реши срещата да се играе пред празни трибуни на стадион "Георги Аспарухов". Причината са ексцесиите по трибуните в събота на "Ботев" (Пд) - "Левски" (2:0). "Канарчетата" също отнесоха 1 мач без фенове.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ