ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият треньор на "Левски" Славиша Йоканович ще опита да привлече в състава си двама сръбски централни бранители, научи БЛИЦ. По-рано днес ви съобщихме, че специалистът ще пробва да вземе македонския офанзивен халф Марио Джуровски, а следващите му цели са Марко Йованович и Срджа Кнежевич, разкриха източници на нашата агенция.

Както е известно, основната цел пред ръководството на "Левски" е привличане на качествен централен бранител. Йоканович пък има за цел да донесе титлата на "Герена", а за целта ще заложи на играчи, с чиито качества е запознат. И Марко Йованович и Срджа Кнежевич са играли под ръководството на новия наставник на "Левски".

Йованович е 25 -годишен бранител, който в момента е състезател на полския Висла (Краков). Той е основният приоритет на Йоканович, но и доста по-трудната цел. Сърбинът има дългосрочен контакт с полския тим, откъдето това лято пристигна Цветан Генков. Марко трудно би се озовал на "Герена", тъй като струва близо 500 000 евро, а и поляците нямат намерение да се разделят с него.

Втората цел на Йоканович - Срджа Кнежевич, обаче лесно може да се озове на "Георги Аспарухов". 28-годишният централен бранител е свободен агент, след като договорът му с Апоел Арсе изтече. Кнежевич също минава за любимец на Йоканович. Той е една от първите покупки на специалиста при пристигането му в Партизан и остава там до 2010 година, когато е продаден на Легия (Варшава). Срджа не се представя на ниво в Полша, даден е под наем, а впоследствие и освободен.

Видео с изявите на Срджа Кнежевич