Бившият член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов, който отправи сериозни обвинения за купени гласове по време на конгреса, даде съвет на запазилия поста си Борислав Михайлов.

"Toй трябва да излезе от управлението на първенството. Хората от Професионалната футболна лига да ръководят шампионата", призова босът на Славия при гостуването в БНТ.

"Боби Михайлов трябва да се занимава с националните отбори и ФИФА и УЕФА, откъдето да има още средства за БФС по различните програми", каза Стефанов.

 1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Нa треньора на националния отбор не трябва да се досажда и да му се казва кой да пуска и кой не. Радвам се, че на Ясен Петров му увря главата и дава шанс на младите", добави босът на Славия.

Попитан дали има конфликт с Димитър Бербатов и иска ли нещо да му каже, Стефанов отговори: "С Бербатов какво да имам? После ще ви покажа някои неща на телефона. Не искам хората да знаят кусурите на другите, всички имаме трески за гладене. Не е редно да говорим по националната телевизия за тези неща."

"Боби някъде е помогнал, някъде не е. Но тези момчета, те нямат опит в ръководството на каквото и да било. Бербатов не е дал една стотинка за фондацията си. Дал си е името само. А аз като съм строил нещо, съм давал средства. Затова казвам да си пусне песента на Емил Димитров "Ако си дал". И тогава да съди. Един футболист, ако намерите да е почерпен от Димитър Бербатов, аз ще се прекръстя", добави Венци Стефанов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа