Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че Лудогорец и “Левски” са получили предимство пред “червените” още преди началото на новия сезон в “А” група заради решението на БФС да забрани картотекирането на новите играчи на “армейците”.
 
“Учудва ме решението на БФС да забрани картотекирането на новите ни играчи. Първенството още не е започнало, а “Левски” и Лудогорец вече имат предимство пред нас. Ако не спечелим обжалването, ще се справяме с наличвите 10 играчи и юношите. Друг вариант нямаме”, заяви Младенов след двустранната игра, проведена след пропадналата контрола с албанския Беса.
 
“Не знам дали ще има ли промяна на собствеността на ЦСКА. Не взимам и отношение към всичко извън моята работа и компетенция. Нека говорим за футбол – дали с 10 или с 20 състезатели, трябва да се играе. Безумие е още да няма програма за кръговете от първенството. Моят график за тренировки е само до сряда. Странно как други клубове знаят програмата си, а ЦСКА – не”, допълни треньорът на ЦСКА
 
“Преди години всички взимаха пример от ЦСКА, сега определено не сме за пример в много отношения. Жалко е. Не мога да коментирам играта на двамата дошли холандци, за 30 минути няма как да ги преценя. Жалко, че нямаше фенове, но причината е единствено ремонта. Има железа, камъни”, обяви Екзекутора на Ливърпул.