Стойчо Младенов почти е изчерпал търпението си към един от футболистите, на които най-много дава шанс с екипа на ЦСКА, разбра БЛИЦ. Става въпрос за Яник Вилдсхут, който не спира да пили нервите с пропуските си и апатичността си пред най-важното нещо в любимата на милиони игра – гола.

Нидерландецът  почти винаги е титуляр, а снощи влезе резерва в Норвегия при загубата с 0:2 от Бодьо/Глимт. Крилото обаче имаше достатъчно време да се прочуе с поредния си голям пропуск, когато от много добра позиция фронтално срещу вратата „изплю“ топката над горната греда.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Статистиката от идването на Вилдсхут в ЦСКА през лятото говори следното.
Той е изиграл 11 мача за първенство, от които 10 е бил титуляр. Има 2 за Купата, в които е бил титуляр. 1 за Суперкупата (пак титуляр) и 10 в Европа, които 9 титуляри.

Това прави общо 24 мача, от които 22 – титуляр. Головете му са нула.

Говори се, че Младенов най-вероятно ще се дореди на Вилдсхут и в Разград, където в понеделник е голямото шампионатно дерби с Лудогорец. Не е изключено обаче нидерландецът да бъде забит още тогава на пейката за сметка на Йоан Баи.

Яник безспорно има качества. И явно е от играчите, на които им трябва време да се адаптират. Така беше и с неговия сънародник Юрген Матей. Той трудно се аклиматизира, но накрая успя и в момента е лидер и капитан на ЦСКА. На „Армията“ се надяват Вилдсхут да потегли по същия път, но в интерес на истината огромното търпение на Стойчо Младенов започва да се изчерпва.

Фенове на „червените“ в социалните мрежи коментира и мудната игра на Амос Юга снощи, както и разочарованието си от факта, че се дава малко шанс на един от големите таланти на родния футбол Калоян Кръстев.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа