Крилото на ЦСКА Георги Йомов оправда загубата с 0:2 от Будьо/Глимт в мач от групите на Лигата на конференциите с тежкия терен в Норвегия.

„Трудно се адаптирахме към терена и лошите условия. Може би не се справихме по най-добрия начин. Мислим позитивно и продължаваме към целите, които имаме занапред. Свикнахме с терена. Не става за едно полувреме. Това е причината, заради която ни беше трудно. Не сме адаптирани за тези условия на игра“, сподели Йомов след мача.  

„Това са треньорски решения и нямам право да ги коментирам. Щом треньорът е преценил, че трябва да ме извади, това е. Той взима решенията. Не мога да го коментирам. Не смятам, че има притеснение в Европа. Така се развиват мачовете. Никой не иска да губим, но така е. Не знам вече какво да кажа. Във футбола по-добрият печели. Ще си обсъдим нещата през идните дни до срещата с Лудогорец. Мобилизираме се максимално за мача и трябва задължителна победа. Всеки мач трябва да се играе по един и същи начин. Няма бонус. Срещу Рома си влизаме както във всеки един мач“, добави офанзивният футболист.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа