Стойчо Младенов е на път да си тръгне от ЦСКА още днес или най-късно утре. Треньорът вече почти е взел своето решение, но очаква думата и на помощниците си, научи БЛИЦ. За целта наставникът организира спешна среща с екипа си, която ще се състои след няколко часа. Младенов иска да чуе мнението и на най-близките си хора. На въпросната сбирка ще стане ясно на 100 процента дали Стойчо и асистентите му ще подадат оставки. Спецът е твърдо решен да не си тръгва сам, а заедно с екипа си. Така че, последната дума ще бъде на всички.
 
Стойчо Младенов е имал телефонен разговор с Александър Томов късно снощи. Двамата е трябвало да се видят днес преди обяд, но заради извънредна среща на боса в провинцията срещата е била отложена за утре.
 
Томов продължава да настоява Младенов да остане. Както е известно, заради факта, че подкрепя твърдо Стойчо, той се скара с Петър Манджуков. Бизнесменът постави условие, че ако Томов не се раздели с треньора, ще напусне. Както и се получи. Манджуков вече обяви, че се оттегля от ЦСКА като акционер.
 
Не е ясно обаче дали ще има нова реакцията на милионера, ако в крайна сметка Стойчо Младенов си тръгне от Борисовата градина, въпреки опитите на Томов да го задържи.