Шефовете на ЦСКА са замразили всички разговори по селекцията до второ нареждане. “Титан” водеха преговори с няколко мениджъри за вероятни нови попълнения, но в последните дни преговорите са били прекратени. Причината е в наложеното от БФС наказание за спиране на трансферните права до 31 август.

Шефовете на ЦСКА все още не са подали жалба срещу това решение и почти сигурно “червените” ще започнат новия сезон без голяма част от попълненията си. След 31 август клуба ще има право да картотекира част от новите си играчи, но само тези, които пристигат като свободни агенти.

Близки до “Титан” разкриха пред БЛИЦ, че положението не притеснява особено много ръководството. То е категорично, че през септември не е късно да се направи селекция, тъй като тогава много играчи останали без отбори са готови да подпишат договори на по-ниски заплати.

“За сега няма да правим трансфери. Септември ще оберем каквото остане. До тогава ще играем с каквото има”, обявил Димитър Борисов пред един от мениджърите които работели по селекцията на ЦСКА в последните дни.