Константин Папазов, който е сред учредителите на фонда, движещ организацията на 100-годишния юбилей на "Левски" съобщи, че още един италиански отбор освен Лацио е вариант за съперник на "сините" в приятелския двубой на 23 май. Тити съобщи, че е уредил Националния стадион за събитието, като до 48 часа ще стане ясно кой ще е противник на "Левски". Папазов направил неуспешен опит да се срещне с Пламен Орешарски. Искал да разговаря с Министър-председателя по въпроса с Националния стадион "Васил Левски", след като стана ясно, че на съоръжението предстои ремонт и съществуваше вероятност да не бъде предоставен на "сините" за юбилея.

„Един от най-големите проблеми е решен. Официално на 23-и май вечерта на Националния стадион „Васил Левски” ще се проведе мача. Цяла „синя” България ще празнува. Събитието ще започне на 23-и вечерта и се надявам 40 хиляди на напълнят стадиона. Още милиони пред телевизионния екран ще гледат. Вчера уредих стадиона. Поисках разговор с г-н Станишев и министърката на спорта Мариана Георгиева, поради отсъствието на г-н Орешарски. Не може за всяко нещо да се търси виновник, защото откриването на виновника не решава проблема”, заяви Папазов.

„Който и отбор да дойде, след като сме поели ангажимент, значи имаме отговорности. Това е празник на цяла „синя” България. Затова убедих г-н Батков да ни прехвърли организацията. В рамките на 48 часа ще обявим отбора. Освен Лацио, преговаряме с още един клуб. Искам да убедя хората, че това е един празник. Ако се провалим, ще поема най-голямата вина върху себе си. Това е нашият тест, дали сме Отборът на народа”, добави треньорът на баскетболния "Левски".