Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров бе потърсен за коментар от БЛИЦ по повод инцидента с капитана Валентин Илиев, който първо ние разкрихме. Както е известно, фенове на отбора скочиха на защитника насред "Армията".

“Да, запознат съм какво се е случило с Валентин Илиев, въпреки че аз бях в кабинета си по време на спречкването. Категорично осъждам такова поведение. Ще вземем нужните мерки и това нещо няма да се повтори. Сега има проблем с пропускателния режим на стадион "Българска армия" заради ремонтите, които вървят с пълна сила”, заяви “червеният” бос.

”Ще проуча нещата в детайли, но от това, което разбирам, става въпрос за един индивид. Човекът не е бил провокиран с нищо от Илиев. Много страно защо е реагирал по този грозен начин. Много глупаво поведение от негово страна, и то само три дни след такава голяма победа като тази във вечното дерби с 3:0. Отборът бие, ти търсиш сметка от капитана... Не мога да си обясня тази постъпка. Сигурно ще имам индивидуални разговори с тарторите на агитката. Ще проведем среща в скоро време, но така не може да продължава. Ще затегна и пропусквателния режим на стадиона. Все пак ми се струва, че в случая не става въпрос за истински наши фенове. Това са само отделни индивиди”, подчерта Тодоров.

В ЦСКА още не нямат яснота относно датите и часовете на сблъсъците между ЦСКА и “Левски” от осминафиналите в турнира за Купата на България. Двубоите със сигурност ще се състоят на Националния стадион „Васил Левски“ по изричното настояване на полицията.
Първият мач между „червени“ и „сини“ е насрочен за събота (16 ноември) от 15:15 часа. Реваншът, на който символичен домакин ще бъде “Левски”, ще се състои в сряда (20 ноември) от 18:00 часа.

"Утре, сряда, от 11,00 часа на Националния стадион ще се проведе четиристранна организационна среща с участието на представители на двата клуба, ПФЛ и полицията. Тогава ще стане ясно всичко. Засега всичко друго е само хипотеза", обясни още Тодоров пред БЛИЦ.