Председателят на Управителния съвет на ПФК "Левски" Иво Тонев съобщи, че Тодор Батков е направил дарение от 20 000 лева за клуба в понеделник. Това е била последната сума, която вече бившият бос на "сините" е извадил за любимия отбор.

"Господин Батков в понеделник преведе и дари 20 000 лева. Управителния съвет ще назначава уволнява и ще носи отговорност дали се спазва строгата финансова дисциплина. Амбицията, която имам аз лично е минимум милиона и двеста хиляди лева да отделяме за старите задължения. Всяка нова сума, ще бъде добре дошла. 200 000 на месец за заплатите на първия отбор", коментира Тонев.

"Няма човек от нас, който да не иска "Левски" да е шампион. Целта обаче сега е "Лески" да стане стабилен отбор, а не да се чудим като други с кой да се сдружим и в коя група да играем. Засега зададеното като рамка е ясно - 260 000 лева на месец бяха заплатите, сега стават 200 000 лева. Сумите не са малки, но трябва да се харчат разумно. И Стойчо Стоев, и Георги са наясно с всичко", каза още началникът.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ