Голмайсторът на Пирин (Бл) Иван Цачев не скри, че е изключително мотивиран преди двубоя на "орлетата" срещу ЦСКА, който е утре от 16:30 часа в Кюстендил. Младежкият национал се превърна в хита на клуба от Благоевград, след като заигра там, като преотстъпен от шампиона Левски. Цачев донесе победите с по 1:0 над Литекс в Ловеч и срещу Славия.

"ЦСКА е голям дразнител не само за мен, но и за останалите ми съотборници. Съперникът е голям клуб и зарядът е на много високо ниво. Аз идвам от Левски, от шест години съм в този отбор и ЦСКА ми е най-големият дразнител. Във всеки двубой съм много мотивиран, но срещу ЦСКА ще играя на 200%", коментира за "Гонг" талантливият голмайстор.

"Когато даваш всичко от себе си, головете идват сами. Надявам се да бележа и в другите срещи, както вкарах на Славия и Литекс. Не ме вълнува чак толкова, дали ще вкарам аз головете, важното е да печелим. В момента Пирин е преди всичко", продължи Иван Цачев.

"Знаем, че мачът с ЦСКА ще е много труден, но ако не си вярваме, къде сме тръгнали? Естествено много е важно как ще се мотивираме. Треньорът ни е добър и ще извади максимума от нашите сили. Той ни каза, че имаме шанс, а ние също го знаем. При мен има известна умора от пътуването до Швеция с младежите", оплака се Цачев, който се надява да излезе титуляр за Пирин срещу ЦСКА. /БЛИЦ