Калоян Стоянов продължава да трови живота на всички в ЦСКА. Приближеният до предишното ръководство от „Титан“ е опитал два пъти да нападне футболистите по време на тренировки. Новината призна административният директор на клуба Димитър Димитров-Каубоя. Изказването му стана по повод днешното нападение срещу сина на Стойчо Младенов – Стойчо Младенов-младши. По време на пресконференцията треньорът на „червените“ каза без да назовава имена, че два пъти е имало опити за нахлуване на лица на тренировките на отбора.

„На два пъти Калоян Стоянов е опитвал да нахлува на терена по време на тренировки на ЦСКА и е бил спрян от бодигарда, който сме наели да охранява тренировките. За момента няма ограничителна заповед да не се приближава около отбора“, каза Каубоя.
През юли Калоян Стоянов вилня из „Армията“, когато заплаши Стойчо Младенов със смърт. След подадена жалба Цимбика бе задържан и престоя в ареста, но след това бе освободен с платена гаранция.

„Вероятно е да става въпрос за човек, свързан с предишното ръководство. Ще установим към какви групи принадлежи нападателят и ще му потърсим сметка за стореното. Не мога да твърдя дали Калоян Стоянов е нападнал днес Стойчо Младенов-младши или е човек, свързан с него. Не мога да заявя със сигурност", коментира още Димитър Димитров за днешния инцидент.