Атакуващият халф на "Левски" Ларсен Туре изрази готовност да си тръгне от "Герена". БЛИЦ разкри вчера, че тъмнокожият играч е обиден на Елин Топузаков, който го извади от групата за мача с "Ботев" (Пловдив), спечелен от "сините" с 2:0. Туре вчера дори не излезе да тренира на "Герена", като напусна стадиона малко след началото на възстановителното занимание.

"Щом не са доволни от мен, може да постъпят както с Кристовао Рамос и да ме изгонят", лаконичен бе Ларсен Туре, който е недолюбван от феновете на "Левски".

Официалната версия от клуба е, че играчът с №59 има контузия и заради това не е тренирал вчера.

"Не съм контузен. Получих почивка от треньорския щаб заради сгъстения цикъл от мачове сряда-събота. Надявам се, че няма да имам травми, че сега ще тренирам с отбора и че ще се разчита на мен за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив)", продължи Туре пред livesport.

"Ако феновете и треньорите не са доволни от мен, предполагам, че ще си тръгна. Може и да ме изгонят, както вече направиха с Кристовао Рамос. Но на мен подобно нещо никой не ми е казвал, със всички съм в перфектни отношения", добави французинът, който получава месечна заплата по 15 000 евро.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ