УЕФА наложи поредната глоба на ЦСКА, провокирана от поведението на феновете на отбора. Този път в полезрението на европейската футболна централа са попаднали издънките на „запалянковците“ на стадион „Олимпико“ в Рим на мача с Рома. Както е известно, преди две седмици „армейците“ отстъпиха с 1:5 при визитата си във Вечния град в среща от група „С“ на Лигата на конференциите.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

На ЦСКА е наложена обща глоба в размер на 6875 евро. От тях 500 евро са заради използване на лазерен лъч, насочен срещу играчи на „вълците“. По-голямата част от санкцията е присъдена заради хвърлени предмети. Интересното е, че на Рома също е наложена глоба от 2250 евро за хвърлени предмети по посока на терена.

Това е поредната финансова санкция на „армейците“, наложена от УЕФА през този сезон. На 10 септември стана ясно, че „червените“ трябва да платят 4500 евро, а официално посочената причина е неправилно поведение на отбора на мача с Виктория (Пилзен). Преди това ЦСКА отнесе финансови наказания за срещите с Лиепая и Осиек.

"Червените" играят утре втория си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят с норвежкия Бодьо/Глимт е от 19:45 часа. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа