Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира назначението на Ясен Петров за нов национален селекционер. Членът на Изпълкома говори и за другите решения, които бяха взети на заседанието в Бояна. Едно от тях е за смяната на съдийския шеф Костадин Стоичков с Костадин Гергинов

"Определено добри решения. Вярвам, че Ясен Петров ще направи промени за доброто на българския футбол", каза Стефанов.

"Сменяме шефа на съдиите, вече ще е Коце Гергинов. Тук не става въпрос дали съм доволен, а да няма простотии. Мачовете да минават спокойно и съдиите да влязат в час. Какво значи дали съм доволен? Да не съм се женил за него?", продължи босът на Славия. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Относно въвеждането на системата ВАР, Стефанов отсече: "Видяла жабата, че подковават коня. Аз съм си казал мнението за системата ВАР - каквото за всички, това и за гол Хасан".  

"В България има много талантливи момчета - поне 7 от младежкия национален отбор. Трябва да им се даде шанс и да се види, че нещо става с българския футбол. Надеждата крепи човека. Убеден съм, че ще е по-добре. Пълни простотии са, че съм предложил Ясен Петров. Но бях за него. Имах неблогаразумието да го кажа предварително и затова така се получи. Другите предложения бяха Георги Дерменджиев и не знам още кой. Видяхте докъде стигнахме с Дерменджиев. Ясен Петров има успехи в Китай. Да се надяваме нещата да се подобрят", подчерта Венци Стефанов.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021