Професионалната футболна лига внесе важно уточнение по въпрос, който вълнува хиляди българи – по какъв начин феновете може да се сдобият с билети за финалната среща за купата на България. В сряда (1 юли) от 19:15 часа ЦСКА се среща с Локомотив (Пловдив) на националния стадион „Васил Левски“.

Както е известно, вчера с решение на премиера Бойко Борисов беше направено изключение и на трибуните ще бъдат допуснати максимум 12 000 зрители. Според мерките за безопасност, свързани с ограничаване на разпространението на коронавируса, на стадиона трябваше да има по 1000 човека в сектор.

Заради ограничения брой зрители системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна. Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове феновете ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой.

ЦСКА получава 3000 билета за сектор "А" на цена 20 лева и 3000 билета за сектор "Г" на цена 12 лева. По настояване на "армейците", клубът сам ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.

Локомотив (Пловдив) получава 3000 билета за сектор "В" на цена 20 лева и 3000 билета за сектор "Б" на цена 12 лева. Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център "Старинен Пловдив".

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020