Спортният директор на "Левски" Христо Йовов успя да укроти феновете с качулките, които се бяха събрали пред съблекалнята на "Герена" и с нетърпение очакваха излизането на футболистите за тренировка, предаде репортер на БЛИЦ.

Треньорът Антони Здравков чете дълко конско на играчите си след срамната загуба с 0:3 от ЦСКА, което забави началото на заниманието с около 40 минути.

БЛИЦ разбра, че водените от Владимир Владимиров-Гугутката и Димитър Байлов бесни запалянковци са имали намерение да атакуват футболистите, но в крайна сметка Йовов е успял да ги укроти. Бижутера проведе дълъг разговор със запалянковците, уверявайки, че не е това начинът за решаването на проблемите. Ако беше повторена случката с Ивайло Петев, прочувката щеше да е още по-голяма. Не само Йовов, а и пристигналите на "Герена" полицаи успяха да спрат феновете с качулките.

Пред съблекалните на "Георги Аспарухов" доста преди 16 часа беше паркирана патрулка с униформени, които бяха в готовност да действат, ако запалянковците бяха прибегнали до атаката срещу играчите.

Големият липсващ на "Герена" днес беше Тодор Батков, който през миналата седмица гледаше всеки ден заниманията на отбора си, а след големия бой от ЦСКА се закани да спре финансирането на първия отбор, както и да изгони чужденците и скъпоплатените звезди.
МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ