Футболистите на "Левски" бяха разпуснати ведната след срамната загуба с 0:3 от ЦСКА. На "Герена" е тишина в днешния неделен ден. Дори няма да се появяват и играчите, които тотално се изложиха вчера на "Васил Левски".

Треньорите Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариан Христов решиха да "наградят" с почивка футболистите си. "Сините" ще подновят занимания от утре. Първата тренировка за седмицата е насрочена за 16:00 часа. Какво ще стане до нея, само можем да гадаем. Тодор Батков вече заплаши, че ще гони играчите, считащи се за звезди и получаващи големи заплати. Адвокатът подчерта, че Сухия и помощниците му остават начело на отбора.

Ядосаният Батков се закани да спре финансирането на първия тим, докато резултатите не бъдат подобрени.

Още снощи БЛИЦ разкри, че "Левски" спешно търси нов треньор. Два са вариантите, които се спрягат за горещия пост на "Герена". Първият е Георги Василев-Гочето. Той е готов още сега да спасява положението, тъй като е без ангажименти. 67-годишният специалист има две шампионски титли и една купа със „сините“. Другият вариант за треньор на „Левски“ е Петър Хубчев. Един от най-добрите млади специалисти у нас в момента води Берое и е възможно да приеме евентуално предложение, но от 1 януари.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ