Всички вън! Ако може и всички да бъдат съблечени! Защото Ивайло Петев не заслужаваше да бъде унижен по този начин, но тези завършени кретени, облечени в синьо, онези горе в ложата въртящи мустак, тези другите с оставките и строежите... Всички те са срам за "Левски". Това не е "Левски" и няма как да бъде. Това е едно подобие на футболисти, едно подобие на ръководство, едно подобие на клуб, което не заслужава да се доближава до "Георги Аспарухов" и не заслужава да носи името "Левски"!

Онзи, който и да е той, истинският собственик на тима, трябва моментално да изхвърли всички, свързани по някакъв начин с "Левски". От Батков, през Тонев (този с няколкото оставки, който изведнъж се превърна в технически ръководител на строежа), през играчите (тези идиоти, които срамят тази фланелка), та чак до чистачката. Всичко в този клуб е съсипано и някой трябва да вземе мерки, и то спешни и този път наистина радикални.

А колко прекрасно започна всичко - строеж на стадион, Наско Сираков се завърна.... Вече и на децата е ясно, че легендата бе върнат само за едно - да бъде съсипан и очернен пред феновете. Защото четири години без титла феновете казваха "Батков вън, Сираков да се върне".. И Батков направи най-логичното - с подъл план върна легендата и го съсипа. Тонев пък така оправи Локомотив (София), че "железничарите" още му сърбат попарата... сега оправя и "Левски"...

За играчите дори не искам да пиша. За умрелите или добро или нищо - са казали хората. Все пак те толкова си могат. И са докарани на "Герена" именно от споменатите по-горе. Лошото при тях е, че нямат класа за отбор от ранга на Металург (Перник), но някой им е дал позволение да се наричат футболисти на "Левски" и да петнят една 100-годишна история. Не, не онези фенове, които съблякоха Петев изложиха "Левски", а тези долу на терена. Тези с мишите сърца и лъвските заплати. Силни на думи, слаби на дела. Апостолът е казал: "Дела трябват, а не думи!".

Жалкото е, че тези, които вчера срещу ЦСКА не успяха да изпотят фланелката, дори сигурно не знаят кой е Апостола и какви са делата му. Но пък те след всеки мач казват "Вдигаме се, трябва да покажем, че сме мъже!". Е показахте! Показахте, че сте едни истински женски полови органи.

А вие, г-н Адвокат и вие г-н Строител, кога ще излезете и ще поемете вината? Кога ще кажете "ние 5 пъти гоним и връщаме Милиев и за награда го правим трети капитан"? Кога ще кажете кой ги докара тези глупаци със сини фланелки? Защото се оказа, че не е Наско Сираков и не можете да си измиете ръцете с него!

Всъщност не искам да отговаряте и казвате каквото и да било, просто се махнете от този велик 100-годишне клуб! Защото едва ли в историята си "сините" са имали по-лошо ръководство и по-слаб състав! Това е! Довиждане, сбогом и дано никога повече не се появите на "Георги Аспарухов"!
Юри Славчев/БЛИЦ