Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не пропусна да се заяде с вечния враг "Левски" в типичен негов стил. След победата с класическото 3:0 Чичо Митко отсече, че "сините" няма да могат да се преборят дори за място в първата седмица на "А" група, което ако се случи, ги оставя извън играта за шампионската титла навръх 100-годишния им юбилей. Треньор №1 за XX век допълни, че не би дал персонални оценки на футболистите на Стойчо Младенов, а поздравява всички за добре свършената работа.

"Радвам се, че ЦСКА спечели по такъв категоричен начин вечното дерби. Поздравявам момчетата и Стойчо за това, което направиха. Най-важното е, че показахме добра игра и с всяка изминала среща демонстрираме все по-добро представяне", коментира Стратега след успеха.

"Не бих отличил никого персонално. Целият отбор и Стойчо Младенов заслужават похвала за този резултат, който постигнаха", каза Пената.

"Не бих желал да говоря за "Левски". Личи си, че имат проблеми и явно това им влияе. Не знам дали тръгна всичко от събличането на Петев, или от нещо друго. Това са техни сценарии, които ние не е нужно да коментираме. Имат си достатъчно хора там да говорят, да им решават проблемите. По-важно е, че те няма да могат да се борят за място в седмицата", добави доволният Димитър Пенев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ