Двама от защитниците в националния отбор се изпокараха само часове преди евроквалификацията с Черна гора, разбра БЛИЦ. Мачът е утре от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски", а в петък селекцията на Станимир Стоилов се изложи като гост на Англия, губейки с 0:4.

Бившият защитник на ЦСКА и сега на руския Алания Иван Иванов заявил пред приятели, че не се разбира с Илиян Стоянов. 22-годишният юноша на "армейците" нямал желание да бъде двойка централни бранители с опитния Коловати.

"Не искам да играя с този дъртак. Не се разбираме, а и той се прави на голяма работа. Много по-добре щеше да бъде, ако Тунчев беше здрав", излял мъката си Иван Иванов.

Очаква се и утре срещу Черна гора Станимир Стоилов да заложи именно на Иван Иванов и Илиян Стоянов в центъра на защитата. Десен бек ще бъде Живко Миланов, а ляв Веселин Минев. Бранителят на ПСВ Айндховен Станислав Манолев, както и Чавдар Янков отпадат за евроквалификацията, тъй като не успяха да се възстановят от контузиите, получени на "Уембли". Димитър Рангелов пък ще замени Валери Божинов на върха на атаката./БЛИЦ

Вероятният състав на България за мача: Николай Михайлов, Живко Миланов, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Веселин Минев, Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Георги Пеев, Мартин Петров, Ивелин Попов, Димитър Рангелов