83-ата минута на мача „Левски” – Лудогорец. Марселиньо отбелязва гол, който е отменен. Веднага възниква въпросът – защо попадението беше отменено, след като на многобройните повторения не се разбраха аргументите на реферите. Игра с ръка на бразилеца или изблъскване от негова страна?
 
Още един въпрос. Защо никой от Лудогорец не протестира. Я си представете, че това бе мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Ливърпул, да речем. Тогава разградчани щяха да изядат съдията. А снощи – пълна пасивност от тяхна страна. В далеч по-очевадни нарушения играчите скачат и искат обяснения. Снощи такова нещо не видяхме.
 
Това са само въпроси, които БЛИЦ задава. И за да сме обективни, ще контрираме с друго. Ами ако двете греди на Лудогорец бяха попаднали в целта. Тогава пак ли щеше да се шири слухът, че разградчани са пуснали на „сините”. Пускане, даване или какъвто си искате глагол да употребите, нямаше. Просто мачът се игра, „Левски” беше по-добрият отбор и заслужено спечели 1:0, класирайки ге на финала, където на 28 май ще спори с Черно море за Купата на България.
 
Ситуацията на видеото е на 1 минута и 50 секунда.