Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Известният фен на ЦСКА Росен Петров-Животното отново се прояви. Нашумелият напоследък тартор на агитката на "армейците" проведе наказателна акция срещу млад привърженик на клуба, който също беше в Сектор "Г" и викаше за любимците си във вечното дерби с "Левски", загубено с 1:2.

Запалянкото обаче си позволил да издигне транспарант с надпис: "Вън боклуците от ЦСКА", което никак не се харесало на Животното, който му забил няколко юмрука и му наредил да свали плаката.

Грозният инцидент се е разиграл веднага след края на вечното дерби. Само бързата намеса на полицаите спасила привърженика на ЦСКА от разгневения Росен Петров, за който се знае, че е приближен на "Титаните". Униформените обаче не направили нищо на вандала, който напоследък не спира да раздава правосъдие в Сектор "Г". Само преди седмица Животното преби треньора Костадин Ангелов-Лаптопа по време на мача със Славия (2:1), игран на "Армията". Днес здравенякът реши да привлече вниманието и на "Васил Левски", показвайки колко е силен. Въпреки намесата на полицаите, и този път Петров се измъкна ненаказан, като униформените не го арестуваха.

Присъстващи в Сектор "Г" разказаха още, че Животното ступал и други "доброжелатели" на "Титан". Явно всеки позволил си да скандира срещу босовете на клуба, не го чака нищо добро.

Припомняме, че Росен Петров-Животното беше пуснат под гаранция през декември 2012 година. Заедно с него на подсъдимата скамейка бяха Антон Савов – Тони Мамата, Дoбрин Сингеров – Голямата Муна и Генчо Романски – Радо. Те са обвинени в участие в престъпна група за разпространение на наркотици. През януари тази година Росен Петров и още фенове на ЦСКА участваха в кървавото меле при откриването на баскетболната зала "Румен Пейчев" на "Българска армия".

Идиотщина, фен на ЦСКА наби наш треньор!

Битият треньор на "Армията" за нападателя си: Страхлив педал!

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ