ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Валери Божинов и Николай Михайлов продължават силното представяне в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Двамата бяха перфектни при прогнозирането на мача от Серия "А" Аталанта - Наполи. Гостите спечелиха с 2:1, което беше предвидено от Божинов и Михайлов. 

Любопитното е, че още четирима представители на клубовете от Efbet Лига прогнозираха с точност победата на Наполи и прибавиха по 3 точки в актива си. Това са Красимир Милошев (Локомотив Сф), Антон Недялков (Лудогорец), Тодор Неделев (Ботев Пд) и Иван Коконов (Арда).

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

За първи път от началото на играта толкова голям брой участници познава точен резултат на един от мачовете от съответния кръг.

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, а при познат знак – 1 точка.

В другата съботна среща от осмия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ - Херта - Байерн, никой не успя да предвиди с точност победата на баварците с 3:2. Всичките 16 участници обаче печелят по 1 точка за това, че посочиха знак "двойка".

След поредното си силно представяне Божинов и Михайлов са все по-близо до първото място в играта на Букмейкър БЛИЦ. Лидерът Георги Велинов има 29 точки, а Галин Иванов (Славия) и Божинов са с по 26. Николай Михайлов е четвърти към момента с 25, колкото има и Янчо Андреев (Спартак Варна). Плътно зад него с по 24 точки са Антон Недялков и Красимир Милошев.

Останалите три мача от осмия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ са днес - Челси - Арсенал, Марсилия - Лион и Бетис - Севиля.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В ОСМИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!