ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Легендата Георги Велинов дръпна на върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на клубовете от родния елит прогнозират мачове от Топ 5 шампионатите на Европа.

Джони успя да спечели 4 точки в осмия кръг и активът му набъбна на 31 т. Въпреки че не позна нито един точен резултат от петте мача, легендата на ЦСКА предвиди правилно знаците за победи на Байерн, Наполи и Марсилия, както и равенството между Бетис и Севиля. 

200 лв Начален Бонус Спорт!

Втори в класирането продължава да е Галин Иванов. Капитанът на Славия вече изостава с 4 точки зад Велинов, а трети е Валери Божинов - на 5 точки от водача.

Божинов и Николай Михайлов бяха сред шестимата познали точния резултат на Аталанта - Наполи (1:2), като преди неделните мачове вратарят на Левски беше четвърти в подреждането. "Сините", водени от своя вратар, обаче се свлякоха на шестото място.

От неделните мачове в игратаЗвездна лига на Букмейкър БЛИЦ единствено Васил Панайтов и Красимир Костов направиха удари. Капитанът на Черно море позна точния резултат на Марсилия - Лион (1:0), а вратарят на врачани - равенството 1:1 на Бетис - Севиля.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В ОСМИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!