ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Представляващият ЦСКА Георги Велинов остава на върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на клубовете от родния елит дават прогнози за мачове от Топ 5 шампионатите на Европа.

Джони взе 5 точки в изминалия девети кръг, в който отново позна точен резултат и за пореден път направи показно на младите. Велинов перфектно предвиди победата на Милан с 2:1 срещу Фиорентина, което му донесе 3 точки. Представителят на ЦСКА взе по една точка и от успехите на Байерн и Марсилия. Активът му набъбна на 36 точки, а вторият Галин Иванов има 32. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Капитанът на Славия също позна точния резултат на Милан - Фиорентина, което всъщност се оказа най-лесната за прогнозиране среща в този кръг. Янчо Андреев, Симеон Мечев, Даниел Наумов и Антон Недялков също заложиха на 2:1 за "росонерите". 

В последните кръгове Недялков бележи голям скок и вече има 30 точки, което му отрежда третото място в класирането. С по 29 са Ники Михайлов и Янчо Андреев. 

Припомняме, че при познат точен резултат в играта на Букмейкър БЛИЦ Звездна лига се присъждат 3 точки, а при познат знак – 1 точка. 

Заради предстоящото световно първенство в Катар следващото издание за Звезда лига ще бъде в края на декември, когато се подновяват мачовете от топ клубните първенства.

КОЙ КАКВO ПОЗНА В ДЕВЕТИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!