ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ Иван Дичевски от Спартак (Варна) и капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев дадоха интересна прогноза за един от мачовете в предстоящия 26-и кръг. В играта ни представители на клубовете от родния футболен елит предвиждат дербита от топ първенствата на Европа.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

За интригуващия мач в Серия "А" Интер - Лацио само Дичевски и Илиев смятат, че "орлите" от Рим ще победят "нерадзурите". Вратарят на Спартак предвиди 1:0 за Лацио, а Митко посочва 2:1 за гостите. По-голямата част от участниците в Звездната лига предвиждат победа на Интер.

Фурор: Наш млад футболист е във вихъра си

Новият кръг в забавната игра с прогнози включва три мача в събота: Унион (Берлин) - Байер (Леверкузен), Рома - Милан и Барселона - Бетис. В неделя са Интер - Лацио и Ливърпул - Тотнъм. 

Припомняме, че според правилата на играта за познат точен резултат се присъждат три точки, а познат знак от мач носи една точка.

Преди 26-ия кръг Дичевски е водач с 93 точки, а топ 3 допълват Александър Дюлгеров (Пирин) с 89 т. и легендата Георги Велинов (ЦСКА), който има 86 т.

Следват Валери Божинов (Септември Сф) (85), Галин Иванов (Славия) (84), Иван Коконов (Арда) (84), Димитър Илиев с 82 и др.

ВИЖТЕ КОЙ КАК ПРОГНОЗИРА МАЧОВЕТЕ В 26-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК