ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едно от златните момичета на художествената ни гимнастика Ренета Камберова оцеля по чудо в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове oт родния футболен елит. Грацията и певецът Дичо не излъчиха победител в 23-ия кръг, завършвайки 3:3 точки. Така двамата продължават напред и ще прогнозират мачове и в 24-ия кръг. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Рени и Дичо не спечелиха точки от първата неделна среща, за която дадоха предвижданията си - Левски - Крумовград (0:0). И двамата очакваха успех на "сините" и останаха с празни ръце.

След като Дичо водеше с 3:0 (позна победата на ЦСКА с 2:1 над ЦСКА 1948 в събота) за Камберова имаше само един вариант да не отпадне - да уцели точния резултат на Ботев (Пловдив) - Лудогорец. Световната и европейска шампионка правилно предвиди, че "орлите" ще спечелят с 2:0. Рени за малко щеше да бъде елиминирана от музиканта, след като шампионите вкараха трети гол в 90-ата минута. Попадението на Квадво Дуа обаче беше отменено заради засада и срещата на стадион "Христо Ботев приключи 2:0 за Лудогорец. Така бившата гимнастичка и Дичо завършиха кръга с по 3 точки.

Припомняме, че в забавната ни игра Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка. Лидер в генералното класиране продължава да бъде Христина Христова от БНТ с 24 точки. 

Вижте какви бяха прогнозите на Дичо и Рени Камберова за 23-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!