ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският бизнесмен Джим Макингвейл, известен като Мак Матрака покрай бизнеса си с продажба на дюшеци и мебели, направи поредния си солиден залог. Букмейкърът „Caesars Sportsbook“ съобщи, че Макингвейл е пуснал фиш на стойност от 1 милион долара, че баскетболният отбор Хюстън Кугарс ще спечели колежанското първенство на САЩ.

При успех той ще спечели 7,5 милиона долара. Тимът от Хюстън е с трети коефициент за титлата – 7,5. По-ниска е ставката единствено за миналогодишния шампион ЮКон – 5,0, както и за Пърдю – 7,0. Четвъртата ставка е за Аризона – 10,0.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Мак Матрака е известен със страстта си към отборите от Хюстън. През декември 2022 г. той спечели рекордните 75 милиона долара, след като бейзболният Хюстън Астрос спечели финалната серия на МЛБ – известна като Световните серии.

През септември миналата година той загуби 3,9 милиона долара от два различни залога, че Хюстън Астрос ще дублира титлата си. Макингвейл държи и рекорда за най-голяма загуба от залози на спортни събития. Причина за това отново са „астронавтите“, които през 2019 г. отстъпват на Вашингтон Нешънълс във финала на МЛБ и Мат Матрака губи 13 милиона долара.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!