ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Победата на ЦСКА срещу Локомотив (Пловдив) остави неразрешена битката между Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Шефът на спортната редакция на БНТ и ексцентричният диджей завършиха 3:3 в съревнованието си от 11-ия кръг на забавната ни игра с прогнози, в която популярни лица от българския обществен живот предвиждат мачове от родния футболен елит.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Дебютиращият в играта Тодор Георгиев, както е името на Теди Джорджо, беше близо до победата, но всичко се разреши снощи на мача на "Лаута". Председателят на Общинския съвет на Дряново посочи победа за лидера в Efbet Лига Локомотив (Пловдив) с 1:0, а Иво Ангелов - 2:1 за ЦСКА.

Това донесе една точка в актива на шефа на спортната редакция на БНТ, а ако "черно-белите" бяха вкарали гол, той щеше да грабне три и да елиминира Теди Джорджо.

След като не беше излъчен победител двамата ще водят битка и в 12-ия кръг, прогнозирайки предстоящите двубои от родния елит. Единият от тях е вечното дерби ЦСКА - Левски (в събота от 14:45 часа).

В генералното класиране на втория сезон в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ лидер продължава да бъде Христина Христова от БНТ с 24 точки. След оспорван дуел красавицата беше елиминирана от колегата си Ивайло Ангелов, който към момента е втори с 14 т. 

Вижте какви бяха прогнозите на Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо за мачовете от 11 кръг на Efbet Лига!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!