Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи нови големи разкрития срещу шефа на Съдийската комисия Костадин Гергинов. Собственикът на Efbet публикува гневен статус във "Фейсбук", призовавайки властите да се намесят и да разследват някои хора от българското съдийство и техните доходи.

ЦСКА 1948 погна Гергинов! Заплашват със съд шефа на съдиите

"Може би дойде време някои хора в българското футболно съдийство да отговарят пред съд, КПКОНПИ, НАП... откъде са примерно 5-те апартамента, магазина, апартамента в Несебър, къщата в строеж в Симеоново... като си държавен служител на 2500 лева заплата, примерно. И защо те прикриват началниците с високи оценки в даден мач, каква е тяхната полза? Машинист, как така ВАР в главата на Попи?", написа Найденов.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Да напишеш жалба до Съдийската комисия на БФС срещу Попи е като едно време да напишеш жалба до Комисията по Хазарта срещу Черепа... излиза Машиниста и ти обяснява, че Попи има вграден ВАР в главата, а в ДКХ (б.р. - Държавната комисия по хазарта) излиза някой подобен индивид и ти обяснява, че Националната Лотария не е лотария, а всъщност е... турнир по покер... и всичко е точно. Всичко това е до време... истината винаги лъсва към края и се налага да се криеш като мишка в Дубай", добави босът на ЦСКА 1948 в последваща публикация във "Фейсбук".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството