Tреньорът на ЦСКА Бруно Акрапович е убеден, че Жорди Кайседо ще замени по най-добрия начин Али Соу, който премина в Ростов. Специалистът говори след победата с 1:0 над Черно море. Успехът дойде именно след гол на 23-годишния еквадорец Кайседо. 

"Успяхме да надделеем със сила и желание. Познавам стила на Черно море и техния треньор. Никога не ми е било лесно да играем срещу тях. През второто полувреме имахме повече положения. Вкарахме красив гол. Мога да съм доволен от желанието да спечелим три точки. Жорди ще влезе в обувките на Али Соу. Той е различен тип играч и търси пътя към вратата. Трябва да му подаваме още по-хубави топки. Искам да кажа, че има голямо желание. Раздава се винаги на 100%. Все още не е напълно готов физически", коментира Акрапович пред Диема Спорт. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Исках концентрацията на всички да е изцяло върху този мач. Всеки един знае, че работата е трудна в такава ситуация. Казах в прав текст на футболистите какво се случва в клуба. Казах им защо са тук и защо играят за ЦСКА. Искам от тях да гледат своята работа и всички да са заедно. Разчитам на колектива", подчерта той.

"Валентин Антов е сериозен играч. Мисля, че с работа и късмет Пламен Гълъбов може да го замени. Същото важи за Али Соу и Кайседо. Трябва да използваш качествата на играчите. С колектив и голяма мотивация може да се направи всичко. Това обаче е работа за дълъг период от време", продължи треньорът на ЦСКА. 

"Знаем силните и слабите страни на Лудогорец. Нашата работа е да ги неутрализираме и да вземем трите точки", добави Акрапович. 

Дербито Лудогорец - ЦСКА е следващата събота (27 февруари) от 15:00 часа в Разград.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството