Треньорът на ЦСКА Алън Пардю бе изключително щастлив, след като „червените“ елиминираха Славия след изпълнение на дузпи в полуфиналния мач-реванш от турнира за Купа на България. Английският специалист разкри, че ако остане начело на тима, много неща трябва да се променят.

„Доста неща се объркаха за нас тази вечер. Техният отбор вкара два прекрасни гола, започна силно и след това те диктуваха какво се случва на терена. Ние не използвахме шансовете си. Не вярвах, че ще създадем толкова положения. Според мен това на Кайседо бе гол и факта, че не получихме гол, ни разочарова. За нас най-важно беше да не инкасираме трети гол, след като Славия поведе с 2:0, защото това щеше да ни извади от мача. Не беше най-комфортната вмечер за мен. Футболистите ми дори на тренировка се справят по-добре, но успехът ще ни даде увереност“, заяви Алън Пардю след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Със сигурност, когато ни вкараха 2 гола за 10 минути, това ни разстрои психически и започнахме да си мислим дали можем да се върнем в мача. Асен Дончев игра малко, но вкара страхотна дузпа“.

"Ще говорим с клуба, но за този кратък период направих добра връзка с играчите. Аз се наслаждавам на този период и на тези два мача, въпреки че бяха трудни. Това беше един странен период и не знам как ще изглежда отбора срещу Лудогорец. Има напрежение върху нас, много играчи имат много картони. Ще бъда директен с ръководството, но ако остана като мениджър, нещата трябва много да се променят“, каза Пардю за бъдещето си начело на тима.

„Феновете тази вечер бяха страхотни и много ни помогнаха. Мисля, че трябва да имаме по-добра комуникация с феновете и аз мога да помогна за това. Не може 25 мача да поддържаш темпо и след това всичко да изтече между пръстите ти. Знам каква е работата с трансферите. Имам визия за селекцията на клуба. Гледах първия мач в ролята си на директор, наясно съм със ситуацията на клуба. Искам да помогна на момчетата, знам, че можем да се подобрим“, завърши англичанинът.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022