Сейнт Патрикс излезе с подробности относно расистския скандал, в който беше замесен ЦСКА след реванша между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Както е известно, „армейците“ спечелиха с 2:0 на „Тала Стейдиъм“ в Дъблин в четвъртък и с общ резултат 2:1 се класираха за плейофите на турнира, където ще играят с швейцарския гранд Базел.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Снощи Сейнт Патрикс излезе с официална декларация, че е подадена жалба до три организации, включително и УЕФА. Причината е, че двама играчи на тима са били жертва на расови обиди от страна на български представители. Единият от тях е получил съобщения на профила си в социалните мрежи, докато другият е бил обиждан по време на мача в четвъртък.

В специална публикация в „Туитър“ Сейнт Патрикс съобщи, че след направено разследване с категоричност може да се твърди, че расистките нападки са дошли от сектора с гостуващата агитка на стадиона в Дъблин.

 

 

В същото време ирландски футболни фенове показала лепенки на феновете на ЦСКА с нацистка свастика, които са разлепени в ирландската столица.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК