Стойчо Младенов даде брифинг преди последния двубой на ЦСКА в Лигата на конференциите - срещу Рома утре. Легендата на „червените“ и българския футбол обаче коментира не само предстоящата среща, но и други теми.

"Трябва да се справим, въпреки многото отсъстващи. Проблемите са от първия ден, откакто съм влязъл, откакто се завърнах в ЦСКА.  Имаме нужда точно от креативните халфове, които отсъстват, но ще сглобим състав, с който да се противопоставим на Рома. Мотивацията ни е най-малкият проблем“, заяви Младенов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Игрово се представихме добре в турнира, като резултати обаче не бяхме добре. Иска ми се да видя 90 минути утре като онези 20 срещу Рома, когато ги надиграхме през септември, но впоследствие загубихме. Това поведение трябва да видим на терена. Не тренираме, защото ние така пожелахме. Рома пожела същото – да няма тренировка на националния стадион „Васил Левски“.

Теренът е в отчайващо състояние, надявам се да почистят терена до началото на мача, теренът трябва да бъде в безупречно състояние - това е международна среща, официална и от евротурнирите“, добави Стойчо Младенов.

"Не успяха да ни затрият благодарение на сегашния собственик - Гриша Ганчев.

На Ботев и Локомотив (Пд) им дават достатъчно за два пирона да забият, на нас не дават, ние и не искаме. Просто да не ни се пречи! Дано новото правителство, което трябва да се сформира, промени това. В София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж (б.р. - има предвид ЦСКА, Славия и Локо (Сф). Неправдата е голяма, казвам го. Някой като мен преглъщат жаби и стискат зъби, но не останаха вече зъби", каза Младенов.

„По време на предишното правителство бе подписан договор с Титаните. Беше подписан договор, който зароби ЦСКА. Ние на година плащаме 1 200 000. Защо ги плащаме тези пари. Защо на другите отбори се помага, а от нас се взима. От ЦСКА се цица и то наистина е така. Аз вярвам, че тази неправда ще се промени. Вярвам в Радев, нашият президент. Аз откакто се помня такъв президент не съм виждал. С юмрука си излезе и разтресе цялата държава. Вярвам в Петков, Василев и Рашков, които вече са любимци на народа. Вярвам, че те ще поправят тази неправда. Кой собственик ще дойде, ще влага постоянно в базата и клуба, ще спонсорира определени спортове и отгоре на всичко ще го тероризираме да плаща и наем“, добави той.

„Възможно е Кери да не вземе участие повече през този сезон. Ние приемаме нещата такива, каквито са. От морална гледна точка ние нямаме право да го задържим, въпреки че се намираме в много тежка ситуация и точно хора като Кери и Варела са ни много необходими“, завърши треньорът. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа